5 saveta za najbolji provod sa prijateljima

5 saveta za najbolji provod sa prijateljima

Za dobar provod sa prijateljima često nam ne trebaju saveti. To kako ćemo se provesti najviše je determinisano upravo ljudima sa kojima smo krenuli u provod, a nema bolje ekipe od bliskih prijatelja.

Ipak, čak su i najzabavnija društva nekad u potrazi za idejama kako da provod u kome zajednički uživaju dovedu do višeg nivoa. Nekoliko saveta za najbolji i potpuno nezaboravni provod sa prijateljima čekaju vas u nastavku teksta. 

#1 Istražite lepote noćnog provoda na različitim mestima

Noćni provod je verovatno bila vaša prva asocijacija kada ste čuli frazu “provod sa prijateljima”. I mada postoje drugi načini da se provedete fenomenalno, sa noćnim izlaskom u grad zaista nema greške. Ali kako unaprediti svoje dosadašnje navike noćnog provoda? 

Tako što ćete birati samo najbolja mesta za izlazak! Izuzetan provod je u Beogradu i po tome je prestonica poznata, ali u moru mesta za zabavu u prestonici, postavlja se pitanje gde je najbolje izaći. 

Mi preporučujemo da istražite sve! 

Zagrejte se za izlazak u nekom od poznatih prestoničkih barova, a zatim se uputite u neku od tradicionalnih kafana (sa živom muzikom, naravno), pa pređite na splav ukoliko je letnja sezona, ili u klub ako je u pitanju zimska. Otiđite na after u neki od poznatih alternativnih klubova i time zaokružite najzabavniji izlazak u prestonici do sada.

#2 Zajedničko pripremanje za provod je nekad zabavnije i od izlaska

Možda ne želite da ostanete kod kuće celo veče već izlazite u provod, ali to ne znači da sa pripremom za izlazak ne možete da krenete od kuće. Zajedničko pripremanje za provod nekad je zabavnije i od samog izlaska, a dame posebno uživaju u aktivnostima koje tad praktikuju, pre svega u šminkanju i sređivanju

Različita hrana koja se nalazi na stolu

U izlasku je obično muzika izuzetno glasna, pa je idealno pripremu za izlazak iskoristiti za razgovor, te se tokom ostatka večeri u potpunosti prepustiti muzici, igri i smehu. 

#3 Organizujte druženje kod kuće

Iako se najčešće za dobar provod sa prijateljima odlučujemo van naših domova, te druženje koristimo kao priliku da izađemo i istražimo šta nam sve grad nudi od mesta za izlazak – možda je vreme da probamo sa organizacijom druženja i provoda u svojim domovima. 

Druženje kod kuće pruža sasvim nove prilike za zbližavanje, ali i sam provod. Ovde možete igrati društvene igre, pripremati koktele zajedno, pa i uživati u muzici i pesmama po želji cele večeri. 

#4 Tematske večeri kao idealan način da razbijete monotoniju noćnih provoda

Kako biste unapredili provod i razbili monotoniju uobičajnih noćnih provoda, možete početi da istražujete i ideje za raznovrsne tematske večeri. Tematske večeri mogu se organizovati kod kuće, ali neretko se prave i u klubovima i barovima. 

Od sportskih večeri koje podrazumevaju praćenje utakmica ili sportske kvizove, preko raznovrsnih maskenbala, pa sve do tematskih večeri posvećenih određenim zemljama i njihovoj muzici i piću (npr. kubansko veče) – mogućnosti su bezgranične, a potrebno je samo malo volje za eksperimentisanjem i nezaboravnim druženjem.

#5 Posvetite se gastronomskim užicima

Šta kažete na to da se ovog puta odlučite za provod uz gastro delikatese i specijalitete koji će probuditi pravog hedonistu u vama i obezbediti vam uživanje za pamćenje?

Kao i kod tematskih žurki, kod gastronomskih večeri važi ista stvar – njih možete da praktikujete kod kuće ili u nekom lokalu. Ukoliko odlučite da pravite gastro veče u udobnosti svog doma – onda možete i zajedno pripremati hranu, što samo po sebi može da bude sasvim posebna vrsta provoda u kome ćete sigurno uživati. Napravite zanimljivo meze koje ćete jesti uz piće i dobru muziku ili ceo obrok koji će predstavljati pravi kulinarski specijalitet i tako podići vaše zajedničko vreme na novi nivo. 

Uživajte u najboljem provodu do sada i iskoristite vreme sa prijateljima na najbolji način. Uz dobru energiju, omiljenu muziku i odličnu ekipu nećete pogrešiti sa odabirom mesta, a ni aktivnosti za vrhunsku provod!

Back to Top