Beograd kao prestonica domaćih brendova

Beograd kao prestonica domaćih brendova

Kupovina u Beogradu je privilegija svih stanovika ovog grada, kao i onih koji dođu u posetu, s obzirom da je naša prestonica opremljena velikim brojem radnji, kao i tržnih centara u kojima se može pronaći sve što poželite.

Ovog puta rešili smo da vam predstavimo Beograd iz nešto drugačije perspektive, i to kao prestonicu domaćih brendova. Naime, gotovo svi koji izlažu modne komade na domaćem tržištu, imaju svoju radnju u prestonici. Mi vas upoznajemo sa domaćom proizvodnjom, i ohrabrujemo da podržite naše brendove kupovinom.

Veš domaće proizvodnje – intimnost u koju ćete imati poverenja

Malo je onih koji nisu upućeni da je Arilje poznato po pamuku, i da posebno prijatano i kvalitetno rublje od čistog pamuka dolazi upravo iz ovih krajeva. 

Zato mnogi domaći proizvođači veša nude komade izrađene upravo od ovog materijala. Brend Jasmil je u tome otišao korak ispred, kombinujući vrhunski kvalitet veša sa savremenim dizajnom.

Ovaj brend je jedan od primera kako se kvalitet domaće izrade kombinuje sa popularnim trendovima, te kao proizvod dobijamo veš u koji možemo da imamo poverenja.

Kada je u pitanju veš domaće proizvodnje na našem tržištu se mogu pronaći kvalitetni brushalteri, gaće, potkošulje i pidžame, kao i čarape. Na više lokacija u Beogradu se mogu pronaći kako Jasmilove, tako i radnje drugih domaćih brendova koji prodaju veš, pa vam savetujemo da posetite neku od njih. 

Domaći predstavnici savremenih trendova 

GArederoba okačen na ofingerima u radnji

Naši brendovi predstavljaju i oličenje savremene mode, popularnih trendova, kao i kvalitetnih modnih komada koji se sa ponosom mogu nositi. Jedan od najpopularnijih na tom polju je domaći brend Mona, čiji su komadi poznati kako kod nas tako i u regionu. 

Osim toga, na modnom nebu našeg tržita zasijala je i modna kuća Balašević, zatim P.S. fashion, kao i Martini Vesto, i mnogobrojni domaći brendovi, čije kreacije predstaljaju oličenje dobrog ukusa i kvalitetne izrade. 

Radnje ovih brendova možete naći na centralnim gradskim lokacijama, poput Knez Mihajlove, i okolnih ulica, kao i u velikim tržnim centrima poput Ušća, Delta City-a, Rajićeva šoping centra, i ostalih popularnih lokacija za kupovinu u gradu. 

Podrška malim domaćim brendovima – kreacije napravljene od srca

Beograd je stimulativno okruženje za nastanak novih mladih brendova, kako odreće tako i nakita, i ostalih aksesoara. O tome svedoči i podatak da se u prestonici organizuje veliki broj otvorenih bazara, na različitim gradskim lokacijama, gde mali brendovi imaju priliku da prikažu svoje proizovde. 

Otvoreni marketi su sve popularniji događaji, a koncept radnje koje preovladavaju na Dorćolu predstavljaju odličan način da neafirmisani, ali i afirmisani domaći brendovi izlože svoje kreacije. Ovakve radnje su vrlo popularne jer okupljaju brendove koji neguju određeni stil, odnosno izrađuju stvari sličnih karakteristika. 

S druge strane, otvoreni večernji marketi su postali veoma popularni, jer pružaju kupcima potpuno novi doživljaj šopinga, uz kombinaciju muzike, hrane i različitih proizvoda. Ono što je najbolje od svega je upravo to što najčešće reč o domačim proizvodima. 

Zašto kupovati proizvode domaćih brendova? 

Iako naša zemlja nije poput Italije ili Francuske u kojima modna industrija donosi ogromne prihode u celokupnu privredu, kupovina domaćih proizvoda je doprinos koji mi kao pojedinci možemo pružiti našoj zemlji. 

Posebno onda kada kupujete od neafirmisanih kreatora, koji svoje modele obično prodaju lično, vi podržavate razvoj njihovog biznisa. Ovo je odličan način da se podstakne uspeh na domaćem terenu, a i da vi ponesete modni komad u čiji kvalitet moćete verovati. 

Prepoznajte potencijal domaćih brendova, i podržite naše modno tržište, a za uzvrat ćete dobiti odeću, obuću ili nakit u kojoj ćete uživati. 

Back to Top