Evo gde možete kupiti najbolju garderobu u Beogradu

Evo gde možete kupiti najbolju garderobu u Beogradu

Šoping u Beogradu je za ljubitelje ove aktivnosti pravo uživanje, s obzirom na veliki izbor radnji i tržnih centara. Ipak, oni koji ne uživaju toliko u kupovini stvari, često ne znaju odakle da krenu, odnosno gde da se upute kako bi kupili odeću koja će biti kvalitetna i zadovoljiti njihove potrebe. 

Upravo zato, pripremili smo tekst sa savetima za kupovinu u Beogradu. Odgovorićemo na pitanje gde da se uputite kako biste pronašli najkvalitetniju odeću, kao i na šta treba da obratite pažnju prilikom biranja. 

Butici koji prodaju robu od domaćeg pamuka 

Sigurno ste čuli za ariljski pamuk. Reč je o izuzetno kvalitetnom pamuku domaće proizvodnje, od koga se izrađuje veš, potkošulje, pidžame, čarape, ali i izuzetno kvalitetne i prijatne majice. Dakle, bilo da tražite pidžame za devojčice ili dečake, odnosno veš za odrasle, najbolje bi bilo da ih kupujete u radnjama koje prodaju domaći pamuk.

Određeni domaći brendovi veša koriste upravo ovaj pamuk kako bi izradili komade, pa možete posetiti njihove radnje i pogledati ponudu. Takođe, postoje manji butici širom Beograda u kojima se prodaje veš izrađen od čistog pamuka, koji je zasigurno najbolji izbor. 

Kupovina u velikim šoping centrima u gradu 

Ono po čemu se Beograd razlikuje od ostalih manjih gradova u zemlji i regionu jesu tržni centri, kojih u prestonici ima više, i koji su raspoređeni na različitim lokacijama tako da ljudi iz svih delova grada imaju gde da obave šoping. 

Na ovakvim mestima možete naći najbolji izbor odevnih komada, kao i različit kvalitet, i šarene cene. Nema sumnje da ćete ovde naći najbolju brendiranu garderobu u gradu. 

Postoji li razlika među tržnim centrima? 

Postoji. Pre svega, različit je spisak brendova koji postoje u određenom tržnom centru, pa tako neki brendovi postoje samo u dva, ili tri šoping mola, dok ih u ostalima nema, i obrnuto. 

Takođe, razilukuju se i u odnosu na lokaciju. Primera radi, Ušće je jedan on najposećenijih tržnih centara s obzirom na atraktivnu lokaciju, baš kao i Delta City, imajući u vidu izuzetno dugu tradiciju. 

S druge strane BIG shopping centar je nešto izmešteniji iz centra, samim tim su znatno manje gužve, ali i veći izbor, tj obskrbljenost radnje. 

Knez Mihailova uliva u Beogradu

Kupovina u concept store radnjama 

Ukoliko želite da pronađete ručno rađene dizajnerske komade, ne morate ih poručivati preko interneta i čekati da vidite šta će vam to stići, već možete iskoristiti činjenicu da se nalazite u prestonici u kojoj postoje concept store (koncept prodavnice) u kojima se obično prodaju ovakvi komadi. Dakle, možete otići i probati. 

Ovakve radnje su vrlo interesantne jer ujedinjuju raziličite dizajnere i prodaju njihove komade. Uglavnom je reč o ručno rađenim komadima, za čiju su se izradu koristili posebno birani materijali, te nema zabune oko kvaliteta ove odeće. 

Ovakve radnje se mogu pronaći obično na Dorćolu, a ima ih i na ostalim centralnim gradskim lokacijama. 

Kupovina odeće na pijaci – da li je otpisati ili ne? 

Čudi vas što smo u tekstu o najboljoj odeći u Beogradu postavili pitanje o garderobi sa pijace? Naše pitanje stoji kao podsetnik da se i na pijaci mogu naći izuzetno kvalitetni komadi odeće. 

U čemu je stvar? 

Odeća sa pijace često može biti produkt domaće proizvodnje, a činjenica je da možete pronaći i izuzetno kvalitetne odevne komade uvezene iz inostranstva. Ono na šta tre budete spremni jeste da odvojite žito od kukolja, i da se malo više potrudite kako biste pronašli odeću kakvu želite, ali je vrlo verovatno da ćete u tome uspeti, kao i da ćete zbačajno uštedeti novac. 

Nadamo se da smo vam olakšali potragu za kvalitetnim komadima odeće, te da ćete lakše doći do svog omiljenog komada. 

Back to Top