Evo koje su najbolje stomatološke ordinacije u Beogradu

Evo koje su najbolje stomatološke ordinacije u Beogradu

Da li ste se ikada zapitali koje su to najbolje stomatološke ordinacije u Beogradu? Gde se nalaze vrhunski stručnjaci stomatologije koji su stekli poverenje mnogobrojnih klijenata koji im se uvek rado vraćaju? 

Pre svega, odabir adekvatnog stomatologa koji će se na najbolji način brinuti o zdravlju vaših zuba na duge staze je jedna od najvažnijih stvari koju morate da rešite. Vaši zubi su ogledalo vašeg zdravlja i lepote i zato je važno da odaberete onog koji će vam najviše odgovarati i prijati. 

Pročitajte koje su to najbolje ordinacije u Beogradu i zašto su se baš one našle na ovom prestižnom spisku.

#1 Donna Dent ordinacija – provereno dobar izbor 

Donna Dent ordinacija na Voždovcu se pokazala kao pravi izbor za sve one kojima je potrebno kvalitetno ugrađivanje zubnih implanata, vađenje umnjaka, lečenje kanala zuba, terapija povlačenja desni, beljenje zuba, operacija korena zuba, kao i veliki broj ostalih stomatoloških usluga. 

Tim odličnih stomatologa u Donna Dent ordinaciji je na raspolaganju svim klijentima koji isključivo žele da brigu o zdravlju zuba prepuste iskusnim i provereno dobrim stručnjacima. 

Pored vrhunskih stomatoloških usluga za odrasle i decu, Donna Dent nudi i usluge estetske medicine kao što su: mezoterapija, lipoliza i ubrizgavanje hijaluronskih filera, što će posebno obradovati sve pripadnice lepšeg pola. 

Adresa i kontakt telefon: Braće Jerković 71, Voždovac, 063/203-8935

#2 Biodent ordinacija – tim vrhunskih stomatologa 

Jedna od najboljih stomatoloških ordinacija koja postoji više od 30 godina jeste Biodent ordinacija. Od svog osnivanja daleke 1989. godine, pa sve do danas, Biodent može da se pohvali ogromnim brojem stalnih pacijenata, ali i sve više onih novih koji su prepoznali iskustvo i kvalitet renomiranih stručnjaka.

Specijalistički tim odličnih stomatologa, najsavremeniji materijali i instrumenti, kao i prijatna atmosfera, samo su neki od razloga zašto je Biodent postao veoma cenjena i popularna stomatološka ordinacija kod mnogih.  Nalazi se na dve lokacije, na Novom Beogradu i Vračaru.

Adresa i kontakt telefon na Novom Beogradu: Jurija Gagarina 82, Novi Beograd, 065/2463-368

Adresa i kontakt telefon na Vračaru: Požarevačka 24, Vračar, 065/3088-895 

#3 Dentalux ordinacija – tradicija duga 25 godina

Stolice za pregled pacijenatana u stomatološkoj ordinaciji

Od svog osnivanja 1994. godine, pa sve do danas, privatna stomatološka ordinacija Dentalux u Beogradu može da se pohvali velikim brojem zadovoljnih pacijenata koji su zdravlje svojih zuba prepustili njihovim odličnim stomatolozima. 

U Dentalux ordinaciji dostupne su usluge kao što su: bezmetalne krunice, laseri, fasete, implanti, parodontologija, beljenje, kao i tkz. “All-on-4” što podrazumeva da je most kojim su nadoknađuju svi zubi jedne vilice oslonjen na samo 4 implanta.

Adresa i kontakt telefon: Beogradska 36/1, 069/244-1497

#4 Ordinacija UniDent – veliki broj usluga iskusnih zubara

UniDent stomatološka ordinacija sa Banovog Brda nudi dugačku listu usluga, od lečenja kanala korena, totalnih i parcijalnih proteza, pa sve do beljenja zuba i oralne hirurgije

Garantuju maksimalni profesionalizam iskusnog tima stručnjaka koji će se pobrinuti da svaka intervencija prođe u najboljem redu. U ovoj ordinaciji koriste s najmoderniji materijali i instrumenti koji doprinose efikasnom i brzom rešavanju svakog problema pacijenta.

Adresa i kontakt telefon: Trebevićka 45, Banovo Brdo, 063/734-4312

#5 Dental Plaza ordinacija – najveća klinika u regionu

Za sebe kažu da su lideri u dentalnom turizmu u Srbiji i da spadaju u najveće dentalne klinike u regionu. Za Dental Plazu je karakteristično to što koriste kompjuterizovanu anesteziju, dentalni laser, zubotehničku laboratoriju, kao i to što nude doživotnu garanciju na ugrađene implante.

U okviru Dental Plaze nalazi se najsavremeniji 3d rendgen koji omogućava izuzetno precizan plan za ugradnju implanata. Njihov tim stručnjaka je specijalizovan za efikasno rešavanje veoma komplikovanih slučajeva u stomatologiji.

Adresa i kontakt telefon: Skenderbegova 3, 063/800-4400

Odaberite stomatologa u kog imate najviše poverenja

Bilo da želite da popravljate zube u državnoj zdravstvenoj ustanovi ili kod privatnika, ne zaboravite da je najvažnija stvar kod odabira dobrog stomatologa ni manje ni više nego poverenje

Bez odlične komunikacije, prijatne atmosfere i prave stručnosti, nema govora o adekvatnom stomatologu na duže staze. Budite pametni i birajte kvalitet pre svega, jer je vaše zdravlje u pitanju!

Back to Top