Gde u Beogradu proslaviti rođendan – splavovi i klubovi za proslavu rođendana

Gde u Beogradu proslaviti rođendan – splavovi i klubovi za proslavu rođendana

Dosadile su vam kućne žurke i želite da proslavite rođendan koji će se dugo pamtiti?

Noćni život je sinonim za Beograd koji ostavlja utisak kako na svoje redovne posetioce, tako i one koji prvi put iskuse čari noćnog provoda u Beogradu.

Da je noćni život u Beogradu najbolji svedoči i veliki broj kafića, splavova i barova koji su popunjeni svaki vikend, bez izuzetka. Bilo da ste ljubitelji domaće, strane ili elektronske muzike, u Beogradu će svako pronaći mesto po svom ukusu.

U nastavku teksta sa vama ćemo podeliti nekoliko kafića i splavova u kojima možete provesti nezaboravu noć i u kojima je provod zagarantovan!

#1 Splav Kartel – idealno mesto za provod

Splav Kartel jedan je od najpoznatijih splavova u Beogradu, a nalazi se na jednoj od najlepših lokacija za provod – na ušću Save u Dunav.

Ukoliko organizujete rođendan za puno ljudi, ne brinite! Ovaj splav ima kapacitet za skoro 500 ljudi, međutim s obzirom na to da je jedan od najposećenijih splavova tokom leta, važno je da na vreme rezervišete svoje mesto!

Prilikom rezervacije imajte na umu da možete da rezervišete barski sto, separe kao i visoka sedenja. Za svaku od rezervacija često važi jedan uslov, a to je flaša pića. U zavisnosti od mesta koje uzmete, razlikovaće se i količina alkoholnog pića koju morate da uzmete kao i njihova vrednost. 

Muzika koja se uglavnom preferira je naša domaća, pop i zabavna muzika, a goste uglavnom zabavljaju naše najveće muzičke zvezde.

Provod na splavu Kartel obično kreće od ponoći i traje sve do ranih jutarnjih časova, stoga ukoliko ste ljubitelji dobre zabave, pića i veselja, splav Kartel je pravo mesto za vas.

#2 Splav Freestyler – tradicionalno mesto za izlazak

Još jedan od najposećenijih splavova koji ujedno ima i dugu tradiciju je splav Freestyler koji se takođe nalazi na popularnoj lokaciji za provod – Ušće bb. Ovaj splav karakterističan je po svom unutrašnjem izgledu – kada uđete na splav prvo što ćete videti su bele, kožne garniture na kojima obično sede poznata beogradska lica. 

Osim separea za sedenje, u okviru splava postoje i barski stolovi, ali i u ovom slučaju rezervaciju morate obaviti na vreme kako ne bi ostali uskraćeni za provd u jednom od najboljih splavova u Beogradu.

Za ljubitelje elektronskog zvuka ovo mesto je idealno budući da je splav Freestyler poznat po najboljim zucima elektonske, rnb i HipHop muzike.

Splavove obično posećuju naše mlađe generacije, ali i stranci iz raznih delova sveta kojima je ovaj provod ostao upamćen kao jedan od najboljih!

#3 Klub Santo Domingo – najpoznatija lokacija za proslavu rođendana

Jedan od najpopularnijih klubova za proslavu rođendana je klub Santo Domingo, ujedno jer je jedan od najlepših i najmodernijih prostora za bilo koju vrstu proslave. 

Ukoliko ste ljubitelji mirnije atmosfere i manjeg broja ljudi, ovaj klub je onda idealno mesto za proslavu vašeg rođendana. Ne samo da ćete uživati u dobroj muzici i piću, nego ćete imati priliku da probate izvrsne gastronomske specijalitete koje će za vas pripremiti profesionalni kuvari. 

Klub Santo Domingo nalazi se na Vračaru, a svoj naziv dobio je po imenu prestonice Dominikanske Republike. Upravo zbog toga ambijent ovog kluba napravljen je tako da imate osećaj da se nalazite u nekom egzotičnom mestu dok ispijate vaše omiljeno piće.

Ukoliko se odlučite da u ovom klubu proslavite rođendan, budite sigurni da ćete probati neke od najboljih koktela koje sa puno pažnje pripremaju iskusni barmeni.

#4 Baraka Bar – najčešći odabir za rođendan

Kafe Baraka Bar nalazi se preko puta Beton hale, a tokom vremena vlasnici su potpuno renovirali kafić i tako povećali kvadraturu skoro duplo, međutim ni to nije bilo dovoljno! 

Ovo mesto je jedno od najpopularnijih za izlazak i zbog toga je potrebno na vreme rezervisati svoje mesto.

Ovaj kafić predstavlja mesto prave elegancije te je za proslavu rođendana Baraka Bar savršen izbor. Ono što ga razlikuje od drugih je to što ćete uz dobru muziku i piće, moći da uživate u nekim od najukusnijih specijaliteta koji se služe gotovo celo veče.

Tokom celog vikenda imaćete priliku da uživo slušate naše najpoznatije muzičke zvezde domaće, pop i rok muzika te koji god dan da odaberete, provod je zagarantovan!

Beograd je nekoliko puta bio proglašen kao mesto u kojem je provod najbolji i možemo biti potpuno slobodni i reći da Beograd i te kako može da parira najvećim evropskim gradovima. Ukoliko još niste, krenite putem Beograda i sami se uverite zašto je to tako!

Back to Top