Kako da se savršeno našminkate za noćni izlazak u Beogradu?

Kako da se savršeno našminkate za noćni izlazak u Beogradu?

Večernja šminka treba da se razlikuje od dnevne, a evo i zašto. U noćnom izlasku izgledajte zavodljivo i glamurozno. Večernji make-up dozvoljava više slobode, eksperimentisanja i kreativnosti. Očarajte sve u noćnom izlasku, privucite pažnju! Zavedite izgledom!

Zamenite svakodnevni izgled sexy zavodljivim izdanjem.

Pre nego što krenete sa sređivanjem, uzmite u obzir sve mane i prednosti svoga lica. Svoje adute istaknite, a nedostatke šminkom prekrijte. Preporuka za veče profesionalnih šminkera jesu ajlajner, upečatljivi karmin, veštačke trepavice, šljokice i jake senke.

Pošto je dostupna prodaja kozmetika online, obavezan je max factor bronzer, zbog toga nemojte da štedite na kozmetici.

A da li želite u noćnom provodu da izgledate sexy, vamp ili mistično?

Najbolji večernji make-up

Pre samog šminkanja lice dobro očistite od prethodne šminke ili nečistoća.

Podočnjake možete ublažiti kesicama čaja od kamilice. Da bi vam lice izgledalo sveže ostavite da kesice čaja odstoje barem 10-ak minuta. Obrve obavezno oblikujte, a dok se šminkate možete sa lica skloniti pramenove kose kako vam pramenovi ne bi smetali tokom šminkanja.

Noćni make-up trebalo bi da bude jakih boja. Važna je kvalitetna i dugotrajna kozmetika. Online shop ima u ponudi mnogo proizvoda, a naša preporuka je Lilly online prodavnica.

Pošto je moguća prodaja kozmetike online izaberite proizvode vodećih renomiranih brendova, a evo šta noćna šminka treba da sadrži.

Za noćni make-up vam je potrebna:

  • adekvatna podloga za lice ili tečni puder;
  • korektor i olovka za obrve;
  • crna, braon, bež, zlatna ili ljubičasta senka;
  • maskara i hajlajter;
  • rumenilo i bronzer (vodootporni rimmel bronzer ili max factor bronzer);
  • upečatljiv karmin;
  • puder u prahu.

U vašem neseseru trebalo bi da se nađe samo kvalitetna kozmetika. Online shop je na klik dostupan, pa ako vam nešto od kozmetike nedostaje, sada je pravi trenutak da to poručite.

Za zavodljiv izgled – smokey eyes!

Svaki profesionalni šminker prvo će navesti smokey eyes kao obavezni noćni make-up. Ova tehnika šminkanja prilagođava se svakom oku, a doprinosi zavodljivom i sexy izgledu. Pošto vam je neophodna dugotrajna i postojana kozmetika, online shop je pravo mesto gde možete izabrati omiljene proizvode.

A kako se našminkati?

Najpre nanesite podlogu ili puder sunđerom ili četkicom. Birajte nijanse u boji tena, a da bi podloga bila potpuno naneta i bila kompaktna, nemojte je nanositi prstima. Korektorom u boji tena sakrijte podočnjake i nepravilnosti.

Pravilan oblik obrva iscrtajte olovkom za obrve i njome nedostatke popunite. Da bi se boja stopila, a linija izgubila preko obrva pređite četkicom. Vaše oči će doći do izražaja tek kada su obrve perfektne.

Na kapke malo dodajte pudera i podjednako ga razmažite.

Četkice i senke za šminkanje lica

Najbolja senka za smokey eyes!

Siva, bela, crna, bež ili ljubičasta senka, koju birate?

Večernja šminka treba da bude naglašena, a u tome će vam jake boje senki pomoći. Na prednji deo oka nanesite svetliju senku i dodajte istu senku i na predeo ispod obrva. Na ostatak kapka dodajte crnu senku, a preko crne nanesite sivu nijansu. Crna i siva senka trebalo bi da budu nanete sve do predela gde se završavaju obrve.

Maskara, rumenilo, max factor bronzer za prirodno tamniji ten!

Šminkeri savetuju crnu maskaru za smokey eyes. Krajeve trepavica dodatno namažite maskarom kako biste istakli oči, a rumenilo dodajte na deo lica ispod jagodične kosti. Konture lica osenčite.

Obavezno koristite max factor bronzer ako želite da imate prirodno preplanuli ten, a zahvaljujući mikro finim pigmentima i mineralnim puderima koje max factor bronzer formula sadrži bronzer će se prilagoditi svakom tenu.

Međutim, za sve one koje žele voodootporni bronzer, odličan izbor je rimmel bronzer. Ima mekšu i baršunastu strukturu pudera, a pošto rimmel bronzer zahvaljujući svojoj formuli može da traje i do 10 sati, eto savršenog rešenja za blistav ten.

Upečatljiv karmin je obavezan!

Večernji izlazak ne bi trebalo da prođe bez nekog jakog karmina. Bordo, ljubičasti ili crveni ruž za usne je odličan izbor, a ivice usana istaknite olovkom za usne u boji karmina.

Na kraju šminku fiksirajte puderom u prahu!

Uživajte u provodu!

Back to Top