Kakvi pokloni za Novu godinu uvek dobro prolaze?

Kakvi pokloni za Novu godinu uvek dobro prolaze?

Otkako smo zagazili u decembar, na pameti su nam sve vreme pokloni za Novu godinu za čiju kupovinu i nije ostalo toliko vremena. Vreme je ograničavajući faktor naročito za one koji žele da pronađu savršeni poklon, a nisu baš sigurni šta je to što bi se njihovim dragim osobama dopalo. 

Ukoliko ne volite da poklanjate bilo šta – savršeno vas razumemo i znajte da niste jedini! Upravo zato, u nastavku vam donosimo nekoliko ideja i otkrivamo koji to pokloni za Novu godinu uvek dobro prolaze, koliko god bili ili ne bili maštoviti i lični (da, sasvim je u redu ponekad biti i praktičan).

Nakit 

Ako biste pitali žene koji su im omiljeni pokloni za Novu godinu, odgovor bi verovatno bio nakit. Ovo nije iznenađujuće, ali zanimljivo je da i muškarci vole dobar komad (muškog) nakita. 

Izbor je zaista veliki, a sve zavisi od stila osobe kojoj nakit poklanjate – važno je da primetite koji su to komadi, kakvog dizajna, u kojoj količini i slično. Prosto, neće biti sasvim u redu da osobi koja voli jednostavan, sveden dizajn poklonite komad nakita koji krade svu pažnju, koji je predimenzioniran i upadljiv. 

Čak i da osoba ima ekstravagantan stil, minimalistički komad nakita neće biti toliki problem koliko bi to bio slučaj da je situacija obrnuta. Dakle, osim stila, važno je primetiti koji su to komadi nakita – narukvica, ogrlica, prsten, minđuše… I ovo važi i za žene i za muškarce. Iako smo navikli da se dobrim komadom nakita oduševljavaju mahom žene, sve više muškaraca odlučuje da osveži svoj stajling ovim aksesoarom i ne možemo biti prijatnije iznenađeni! Nakit je svakako onaj poklon za Novu godinu koji je ličan i poseban, i definitivno nezaboravan!

Poklon kartice

Poklon kartice možda ne spadaju u maštovite poklone za Novu godinu, ali su zato i te kako korisne i praktične, a to je ponekad sve što jedan novogodišnji poklon treba da bude. Svakako, na poklon karticu će se sasvim drugačije gledati ukoliko ona pripada omiljenoj radnji osobe kojoj je poklanjate, što znači da je i u ovom slučaju važno dobro proceniti u koju ćete uložiti svoj novac. 

Ukoliko vaša draga osoba obožava modu, neka to bude poklon kartica omiljenog brenda ili butika, dok, ako je njena ljubav kozmetika, neka poklon kartica potiče iz najbolje drogerije. Dakle, pokloni za Novu godinu mogu da budu praktični, ali jednako uzbudljivi i poželjni, verujte nam!

Vaučeri za putovanja

Ukoliko vam budžet to dozvoljava, poklonite vaučer za putovanje! To ne mora da bude neka egzotična destinacija, sasvim je u redu da bude i neka domaća, ali verujemo da će retko ko očekivati takav poklon što znači – u igri za najbolji poklon za Novu godinu pobeđujete baš vi! 

Takođe, poklon vaučeri ne moraju da se odnose samo na putovanja već u obzir mogu da dođu i razni bjuti ili spa tretmani koji će prijati kako ženama, tako i muškarcima. Svima je potrebno malo opuštanja, naročito na prelazu iz stare u novu godinu – iskoristite priliku da budete originalni!

Novac

Na kraju, novac svakako jeste najsigurnije rešenje kada su pokloni za Novu godinu u pitanju – ne toliko originalno i lično, ali svakako korisno jer sumu svako može da pokloni onako kako mu najviše odgovara. No, imajte na umu da je ovakav tip poklona najbolje zadržati za rodbinu!

Back to Top