Najbolji restorani za venčanje u Beogradu

Najbolji restorani za venčanje u Beogradu

Želite najbolje za sebe ili želite da predložite svojim voljenima najlepše sale u Beogradu i skratite im vreme uloženo u besumučno traženje perfektnog prostora? Mi smo na osnovu iskustva drugih mladenaca pronašli najbolje restorane za venčanje za pamćenje.

Spisak je u narednim redovima!

Hotel Majdan

Ukoliko ste oduvek zamišljali skladan i elegantan prostor za svadbu, koji je praktičan ali i romantičan hotel Majdan može biti pravi izbor. Odlična lokacija na opštini Zvezdara i adekvatan pristup za goste, odnosno parking u okviru hotela su samo jedna od prednosti ovog hotela.

Hotel Majdan se ističe po svojom preporuci muzike, mogućnosti dekoracije po želji mladenaca, velikom izboru hrane ali i apartmanu za mladence. Sala je kapaciteta do 550 gostiju, ali ih možete imati i manje pa samim tim dobijate veći prostor za igru i stvaranje prijatne, zabavne atmosfere.

Mladenci ovaj hotel stavljaju na prvo mesto zato što je sala pregledna a osoblje uvek spremno da vam izađe u susret.

Restoran Princ Hipodrom

Oduvek ste sanjali o rustičnoj atmosferi koja vas podseća na taverne pored mora, ali ima dozu šarmantnog ravničarskog gostoprimstva koje se širi nedaleko od Beograda, Vojvodinom?

Čitav prostor ukrašen je drvenim gredama koje elegantno odišu mirnom i prefinjenom energijom. Cvetni aranžmani se savršeno uklapaju uz jednostavan drveni enterijer sale za venčanja, koja uz elegantne sivo- srebrne zidove i detalje izgleda sofisticirano. Restoran poseduje 250 mesta u zatvorenom delu i još 80 mesta u bašti, što ga čini idealnim za letnja venčanja.

Sam restoran iznenađuje svojim menijem, koji je spoj tradicionalnih jela sa dozom ličnog pečata koje ovo mesto čini jedinstvenim. Mogućnost pravljenja svadbene torte po želi, dolaska matičara i smeštaja odnosno prenoćišta za mladence ali i goste čine ga primamljivim. Restoran Princ Hipodrom nalazi se na Čukarici i parking mesta su takođe dobro organizovana!

Ser Gilles Weddings

Ser Gilles Weddings jedan od retkih restorana u Beogradu koji ispunjava kriterijume za sve što vam je potrebno kada je u pitanju venčanje, proslava rođendana ili organizacija korporativnih dešavanja.

Restoran je nedavno renoviran po najvišim svetskim standardima, pa čak i bez dekoracije pruža romantičan i nesvakidašnji prizor zbog staklenog poda ispod kojeg se vide ruže.

Nalazi se u prelepom okruženju Banjičke šume, na adresi Crnotravska 4b.

Ser Gilles Weddings event centar u ponudi ima okrugle stolove sa 8 do 12 sedećih mesta i ukupnim kapacitetom od 50 do 350 sedećih mesta, sa veoma stručnim timom koji je tu da svaku vašu zamisao pretvori u stvarnost i učini sve kako bi vaša proslava bila baš onakava kakvu ste zamislili.

Prijatno, ljubazno i vredno osoblje restorana učiniće da svaki trenutak odiše komforom i zadovoljstvom vas kao naših klijenata. Zaista prelep ambijent i moderan enterijer kao i ispunjenje svake želje kada je program vašeg venčanja, rođendana ili korporativne proslave u pitanju.

Event Centar Živković

Maštali ste o venčanju pored bazena, o restoranu koji se nalazi u mirnom delu grada i okružen je šumom?

Event Centar Živković ne ispunjava samo gore navedene želje, predstavlja izvor zadovoljstva najmlađim gostima ali i starijim- uz dečiji centar za igru, pikado, teniske terene i druge zabavne aktivnosti koje će u toku dana ali i večeri zabaviti mlađe članove familije, vašu decu ali i decu vaših prijatelja. Znate i sami koliko ovakve aktivnosti pomažu roditeljima da se opuste i ne razmišljaju o tome da li je detetu čitava ceremonija naporna.

Ukoliko i vi volite da ugodite svim dragon ljudima a najpre sebi, ovo je idealan prostor za venčanje pritom nećete biti nimalo sebični! Moguće je prilagoditi jelovnik vašim potrebama ali i prepustiti celokupnu organizaciju zaposlenima, od rezervacije matičara i organizovanja opštinskog venčanja pa do dekoracije, torte, muzike i neizostavne trpeze.

Event Centar Živković se nalazi na prostoru opštine Surčin, a fotografije ovog velelepnog mesta možete pronaći na internetu.

Imperium Hall

Romantična Imperium Hall-a nalazi se uz samu reku Dunav, fascinira svojim položajem i ima velike prostrane prozore koji zauzimaju čitav zid tako da gosti uživaju u pogledu na najveću Evropsku reku.

Mladenci često Imeprium Hall upoređuju sa palatama širom sveta, upravo zbog pogleda na reku i velikog podijuma za igru. Reč je o glamuroznom mestu koje svojim detaljima oduzima dah i koje zaodovljava kapacitete i želje mladenaca, jer može da primi od 180 do 400 gostiju. Ponuda Imeprium Hall-a je krajnje perfektna, pored organizacije vatrometa po želji na usluzi su vam i koktel majstori ali i posebno uređen prostor za fotografisanje.

Uživajte!

Back to Top