Najlepše lokacije za svadbu u Beogradu

Najlepše lokacije za svadbu u Beogradu

Beograd, sa svojim ušćem i prelepim, znamenitim delovima grada, mnogi ubrajaju u najromantičnije gradove Evrope. Upravo zato, lokacija za svadbu u Beogradu je zaista mnogo, ali koje su one najlepše?

Pre svega, šta je ono što ih čini lepim? Da li su to pogled, dekoracija ili samo uređenje enterijera i eksterijera?

Mi mislimo da su za lepotu lokacije za svadbu najviše zaduženi srećni mladenci i svečani svatovi, kao i cela atmosfera na svadbi, ali ne možemo da opovrgnemo da je svakako ulepšava i sam izgled lokacije i predela u kome se venčanje održava. Pa, koje su to najlepše lokacije za svadbu u Beogradu? 

Istražili smo, te vam odgovore nudimo u narednim redovima.

Venčanje kraj reke – svadba na beogradski način

Ima li nešto što predstavlja veći simbol Beograda od Save i Dunava? Možda Kalemegdan? Možda splavovi? 

A zamislite kada se sve to spoji u jedno. 

Upravo kombinacija svega najlepšeg i najupečatljivijeg što Beograd nudi je prostor za venčanja Aria – https://aria.rs. Aria je splav, smešten na reci Savi, a ima pogled na prelepi Kalemegdan.

Venčanje kraj reke u ovakvom prostoru ne samo da će biti romantično, fotogenično i apsolutno božanstveno, već i potpuno upečatljvo – na beogradski način! 

Želite da se o lepoti vaše svadbe dugo priča? 

Kada birate lokacije za svadbu u Beogradu – odličite se za venčanje kraj reke i tako ostavite nezaboravan utisak na svoje goste, koji će sa vaše svadbe poneti samo najlepše utiske! 

Venčanje u prirodnim oazama Beograda – lokacije za svadbu koje ćete obožavati

Pređimo na druge adute Beograda.

Zelenilo!

Osim čuvenog Kalemegdana, tu su i parkovi (po mnogima su najlepši Tašmajdan i Karađorđev park), pa i šume (Košutnjak, Topčider, Ada Ciganlija) i jedna planina (Avala).

Na svim ovim lokacijama, ili barem u njihovoj blizini, mogu se pronaći restorani i sale za venčanje, pa je za mladence koji su ljubitelji prirode ovo sjajan način da izaberu lokaciju za venčanje, a ne “pobegnu” iz Beograda!

Većina restorana za venčanje  i sala u prirodi, ili kraj nje, uređena tako da se uklapa uz ambijent, sa puno drvenih i drugih prirodnih elemenata. Svi ovi elementi zajedno, prave toplu i lepu atmosferu, savršenu za venčanje u kome će mladenci uživati. 

Mladenci na svadbi

Hoteli u Beogradu – savršena svadba za ljubitelje elegancije

Ne možemo da završimo temu lokacije za venčanja u Beogradu, a da se ne dotaknemo beogradskih hotela, u kojima se venčanja sve češće organizuju. 

Izbor hotela koji nude ovu mogućnost je ogroman, pa su oni smešteni širom grada, te mladenci mogu odabrati hotel skladan njihovim preferencijama u vezi lokacije, samog ambijenta, kao i drugih pogodnosti koje hoteli nude.

Ono što je sigurno je da su hoteli u Beogradu odlične lokacije za elegantno i prelepo venčanje. Beogradsko ugostiteljstvo uživa pozitivnu reputaciju širom sveta, a sasvim je sigurno da su hoteli i usluga u njima najbolji reprezent vrhunske usluge.

Zato, od hotelskog osoblja, preko same hrane, pa sve do lepote enterijera hotela – hoteli u Beogradu su odlična lokacija za venčanje za sve ljubitelje elegancije i sofisticiranosti

Bašte lokala – popularne lokacije za svadbu

Još jedan adut Beograda je ogroman broj restorana i kafića sa prelepim baštama!

Svadba na leto ili na proleće biće savršena na lokaciji ovog tipa. Naravno, uvek se treba pobrinuti za to da gosti budu u hladu, posebno na velikim vrućinama, ali svakako će im prijati svadba napolju, posebno u tako lepim eksterijerima kao što su oni koje nude najlepše bašte kafića i restorana u Beogradu. 

Među navedenim, sigurno ćete pronaći lokaciju  za svadbu po svom ukusu! Sve ove lokacije za venčanje u Beogradu nude prelepo okruženje, ali i sjajnu atmosferu, a neke će vam ponuditi i uslugu organizacije venčanja. Srećno i pažljivo birajte! 

Back to Top