Najlepši buketi za poklon – kupite ih u Beogradu ili online

Najlepši buketi za poklon – kupite ih u Beogradu ili online

Hoćete jednostavno da joj pokažete svoje emocije? Želite voljenoj osobi da stavite do znanja koliko vam je stalo do nje? Pokažite joj koliko je volite, pošaljite joj najlepši buket cveća. Neka se vaša lepša polovina oseti posebnom!

Da li znate koji pokloni jesu najsenzualniji? Upravo buketi cveća predstavljaju najčešći dar koji se poklanja, ali predstavljaju i jedan od najsenzualnijih poklona koji se kupuju za voljenu osobu.

Koje cveće vi birate, orhideje, ruže, kale ili neko drugo rezano cveće?

Pre kupovine važno je da znate sledeće.

Čarobne i usklađene boje i mirisni i lepi cvetovi opčiniće vašu damu. Izaberite buket cveća kojim ćete izraziti divljenje, naklonost i ljubav. A toliko toga ima cvecara online u ponudi, zato preporučujemo da pogledate sajt dunjincvet.com.

Da li vam se više sviđa kombinacija egzotičnog cveća ili tradicionalniji buketi sačinjeni od ruža?

Koje god cveće da izaberete, sigurno nećete pogrešiti.

Da li su ruže u kutiji najlepši poklon za njen rođendan?

Da, jedan od najlepših rođendanskih poklona jesu ruze u kutiji. Žene vole cveće, a ovaj poklon je savršen način da joj stavite do znanja koliko vam znači. Bilo da su vaš izbor raskošni cvetni aranzmani ili crvene ruze u kutiji sigurni smo da ćete ponovo svoju voljenu oboriti s nogu.

Zato dajte sve od sebe i svoju dragu ponovo osvojite i ulepšajte joj rođendan.

A za savršeno iznenađenje može da vam pomogne i dostava cveca. Beograd ima mnogo odličnih mesta za proslavu rođendana, ali posebno iznenađenje će biti ogroman buket cveća koji joj stigne na prag, zar ne?

Dovoljno je da pogledate šta ima to cvecara online u ponudi i da odaberete željeni buket, a ostalo prepustite profesionalnom i stručnom timu. Eto prilike da raskošni cvetni aranzmani stignu na njenu adresu i eto savršenog iznenađenja. Potrudite se! Neka vaša draga potpuno uživa u svom danu.

Šta simbolizuje poklanjanje cveća?

Još od davnina datira simbolika koja se vezuje za poklanjanje cveća. Neka univerzalna pravila i danas se poštuju, poput onoga koje cveće kome treba darivati, koje cveće pokloniti i koliko se ruža najčešće za buket bira.

Prva asocijacija za njen rođendan jeste svakako darivanje cveća. Uglavnom su prvi izbor ruze u kutiji. Biraju se i raznobojni cvetni aranzmani. Svakako se cveće najčešće poklanja partnerkama, ali cvetni poklon daruje se i sestrama, kumama, majkama, bakama, koleginicama.

Kome nije poželjno pokloniti buket crvenih ruža?

Nije preporučljivo da se buket ruža ili ruze u kutiji daruju zauzetim damama, jer se poklon može pogrešno protumačiti zbog simbolike koju crvena boja nosi. Zato je najbolje da crvene ruže darujete samo svojoj voljenoj.

cveća izspre roze pozadine u vazni

Takođe, kod nas je još uvek uvreženo mišljenje da za rođendan ne treba darivati buket cveća koji je sačinjen samo od ljiljana, jer može doneti loši sreću. Umesto buketa ljiljana poručite neki raskošni cvetni aranžman koji sadrži i drugo cveće osim ljiljana.

Za ljubičasti buket se odlučite samo onda kada znate da vaša draga obožava ovu boju, a za one koje i ne preferiraju ljubičastu, birajte raznobojni buket cveća. Sigurni smo da buket sačinjen od hrizantema, ruža i aliuma nijednu damu neće ostaviti ravnodušnom.

I da, postoji još jedno pravilo koje se i te kako poštuje kod nas, a to je da jači pol damama treba da daruje isključivo rezano cveće. Tegle sa cvećem su obično rezervisane za udate dame, ali od ličnih afiniteta zavisi kako će cvetni poklon izgledati. Naime, cvecara online ima mnogo toga u svojoj ponudi, tako da izaberite najlepše sveće za svoju izabranicu.

A za savršeno iznenađenje tu je i dostava cveca. Beograd svakako nudi odličan provod i zabavu, ali ako se proslava rođendana započinje ovakvim iznenađenjem, onda je luda zabava do kraja večeri zagarantovana.

Back to Top