Pet noćnih klubova u Beogradu koje strani turisti obožavaju

Pet noćnih klubova u Beogradu koje strani turisti obožavaju

Beograd je regionalna prestonica fenomenalnog noćnog života, a to potvrđuju i brojni turisti koji ga posećuju, između ostalog, i zbog klubova koji važe za neprikosnovene kad je noćni provod u pitanju. U moru atraktivnih lokacija za izlaske, izdvajaju se klubovi sa tradicijom i autentičnim pristupom dobrom provodu, a većina njih može da parira i najboljim klubovima u Evropi. U nastavku navodimo pet klubova koji su osvojili Beograđane, ali i turiste, svojim konceptom najboljeg provoda u srpskoj prestonici.

Kasina by Community

Beograd je poznat po klubovima sa živom muzikom, ali nijedan nije kao Kasina by Community, koja je postala sinonim za gostovanja najvećih muzičkih zvezda iz regiona. Brojni su razlozi koji Kasinu by Community svrstavaju u red omiljenih beogradskih klubova.

Smeštena je u srcu Beograda, na Terazijama, pored istoimenog hotela, a oni koji nešto slabije poznaju grad, orjentišu se prema čuvenom hotelu Moskva i Terazijskoj česmi, koji se nalaze tačno preko puta kluba. Osim što je dobro lociran, klub je uređen prema najvišim standardima urbanog i modernog, pa je za kratko vreme postao jedno od najatraktivnijih beogradskih mesta za izlazak.

Prostor je dovoljno veliki da primi do 700 ljudi, a enterijer je vrlo skladno uređen, pa nikada nemate osećaj da je gužva prevelika ili da je malo mesta za igru i uživanje. U skladu sa ambijentom i odličnom uslugom osoblja, Kasina by Community je idealno mesto za zimski provod, a ukoliko se leti nađete u Beogradu, možete uživati na splavu Port by Community koji nudi provod u istom duhu.

Klub Mr. Stefan Braun

Klub Stefan Braun je specifičan po mnogo čemu. To je jedini beogradski klub smešten na devetom spratu, gde ulazite direktno iz lifta. Stefan Braun je klub urbane orjentacije, fenomenalne zabave i centar beogradskog klabinga, koji odličan provod nudi svih sedam dana u nedelji. Prepoznatljiv je po koktel majstorima koji vladaju fenomenalnim umećem pravljenja koktela i velikom šanku u centru lokala za kojim svoje mesto imaju najpoznatiji beogradski klaberi.

Sedam dana u nedelji je dovoljno veliki opseg u koji staju različiti muzički stilovi, pa u Mr. Stefan Braun možete uživati u najpoznatijim RnB hitovima, retro house muzici ili čak pesmama koje su obeležile devedesete. Određenim danima možete đuskati i uz elektronsku muziku, a sve što se od vas očekuje je dobro raspoloženje i spremnost za žurku do zore!

Klub Freestyler

Klub Freestyler predstavlja zimsku varijantu čuvenog istoimenog splava. Smešten je u Beton Hali, a nezaboravne žurke pravi utorkom, petkom i subotom. Svetski uređen enterijer, profesionalno osoblje i odlični ritmovi su glavni aduti ovog kluba, ali ono što ga čini idealnim mestom za izlazak su njegovi gosti, pretežno ljubitelji elektronskog, urbanog zvuka. Renomirani beogradski DJ-evi dovode atmosferu do usijanja, a koktel majstori će vam ponuditi najbolje kombinacije pića koje ste probali.

The Bank

The Bank je još jedno atraktivno mesto u Beton Hali, namenjeno ljubiteljima RnB i elektronskog zvuka. Provod u ovom klubu traje od ponoći pa do zore, a za najbolji provod na obali se brinu najpoznatiji DJ-evi i ljubazno osoblje koje će vas uvesti u širok izbor alkoholnih pića i koktela. Kapacitet kluba je oko 400 ljudi, a možete se smestiti za barske stolove i visoko sedenje, ili moderno urađene separee koji će vam pružiti lični prostor za igru i uživanje do ranih jutarnjih časova.

Klub Brankow

Brankow je jedan od najpoznatijih beogradskih klubova koji se nalazi praktično u Brankovom mostu, na spoju starog dela grada i Novog Beograda. Enterijerom kluba dominira spoj urbanog i avangardnog, a primetićete i brojne kontraste koji klub čine autentičnim i potpuno jedinstvenim ambijentom za provod. Staklo, beton, koža i drvo nigde nisu tako dobro i skladno uklopljeni kao u klubu Brankow.

Disco, house, funk i r’n’b ritmovi su dominantni u klubu, ali se tu mogu čuti i najpoznatiji hitovi 80-ih i 90-ih godina, kao i aktuelna muzika raznih žanrova. Brankow je omiljeno mesto beogradskih klabera, pa u skladu sa tim nastoji da zadovolji sve muzičke ukuse.

Navedeni klubovi predstavljaju najpopularnije u Beogradu, a turisti koji obiđu ove lokale, imaju na raspolaganju još čitav niz klubova, kafana i barova u kojima se odvija najbolji beogradski noćni život. Brzi ritmovi, žurka do ranih jutarnjih sati i urbano okruženje su glavna obeležja ovih klubova, pa ne sumnjamo da ćete se odlično provesti ukoliko rezervišete svoje mesto u nekom od njih.

Back to Top