Pribor za alate – evo koje radnje su najopremljenije u Beogradu

Pribor za alate – evo koje radnje su najopremljenije u Beogradu

Dobar alat je neophodan element da bi posao bio uspešno završen. Mnogi majstori često govore i da se osećaju kao da im je alat produžetak sopstvenih ruku. Međutim, ukoliko želimo da posao bude kvalitetno odrađen i alat mora da bude na visini zadatka. Alat u lošem stanju ne samo da smanjuje kvalitet rada i otežava efikasnost već može biti i opasan po korisnika i okolinu. 

Iz tog razloga smo u ovom tekstu popisali koje su to najopremljenije radnje u Beogradu i u kojima se mogu naći i aku bušilice odvijači i baterije ali i druge vrste pribora koje će vam pomoći da održite vaš alat u vrhunskoj formi.

#1 DBS Alati – Prodaja Alata Online 

DBS Alati je jedna od najopremljenijih i najpopularnijih internet prodavnica alata i pribora za alate i dodatne opreme kod nas. DBS Alati su zastupnici najpouzdanijih brendova kao što su Makita, Bosch, Ruko i mnogi drugi. Njihov jednostavan interfejs omogućava korisnicima da sa lakoćom nađu proizvode koji su im potrebni. 

Vreme isporuke je uglavnom nakon jednog dana a ukoliko proizvod stigne na adresu oštećen ili sa nekom manom, korisnici imaju pravo na reklamaciju. DBS Alati rade i servis alata kupljenog u njihovoj radnji što je velika prednost zahvaljujući kojoj se ističu u odnosu na konkurenciju. 

#2 Prodavnica alata doo

Sa skoro čitavom decenijom postojanja “Prodavnica alata doo“ je jedna od vodećih i najbolje opremljenih prodavnica ručnog i električnog alata, pribora za alat, zaštitne opreme i baštenskog alata u Beogradu. Prisutni su na par lokacija u Beogradu, tačnije na adresama “Ugrinovačka 212“ i “Vojislava Ilića 141b“ 

Pored maloprodaje na lokaciji, ekipa “Prodavnice alta doo“ radi i dostavu a na prvo mesto stavljaju zadovoljstvo kupaca uslogom, proizvodom i brzinom usluge. 

#3 Prodavnica alata “LET’S DO IT“

Osnovana 2016. godine od strane firme LDI TOOLS d.o.o u Beogradu. Prodavnica alata “LET’S DO IT“ se bavi prodajom širokog asortimana profesionalnog, za potrebe hobija, ali i bezbednosnog alata. Pored toga se bave i prodajom mašina različith vrsta i namena najpoznatijih svetskih brendova

Kroz jaku saradnju sa Austrijskom firmom 3e čiji su  i akcionari,  “LET’S DO IT“ prodavnica akcionara je jak i pouzdan igrač na tržištu alata u Srbiji i regionu. 

Maloprodajni objekat se nalazi u sklopu tržnog centra BIG FASHION PARK na Karaburmi, u Višnjičkoj 84 u Beogradu. 

#4 WOBY HAUS 

BUšilica i šrafovi na stolu

“WOBY HAUS“ je radnja sa najviše maloprodajnih objekata u Beogradu ali i u Srbiji. Uredan dizajn objekata i visok kvalitet usluge su najbolje karakteristike “WOBY HAUS“ prodavnica izdvaja se po jedinstvenoj akciji skupljanja poena putem “WOBY Kartice“ preko koje korisnici mogu ostvariti popust na određene artikle. 

Zastupnik su najvećih imena u industriji alata i pribora kao što su “Womax“, “Klingspor“, “Seifert“ i mnogu drugi, a pored toga se bave i prodajom bicikala. 

Kao što smo napomenuli, ovo je radnja sa najviše maloprodajnih objekata u Beogradu što je veoma praktično jer je mala verovatnoća da ćete morati da se probijate kroz kolone saobraćaja da bi ste stigli do njih. Najpopularnije su na lokacijama “Ruzveltova 34“ Zvezdara, “Bulevar kralja Aleksandra 227“ takođe na Zvezdari  i “Vojvode Stepe 331“ na Voždovcu. 

#5 TIM Komerc 

Jedna od najstarijih prodavnica alata u Beogradu je “TIM Komerc” . Nalazi se u “Paunovoj 8“ na Banjici i zastupnik je i prodavac najvećih brendova električnog, benziskog, pneumatskog alata i pribora ali i aparata za varenje i baštenskog programa. 

Veoma su povoljan izbor budući da često nude sniženja i akcije na maloprodajne artikle a pored ličnog preuzimanja proizvoda nude i opciju dostave. 

Profesionalnost i bezbednost pre svega

Iako je odžavanje alata u perfektnom stanju cilj svakog majstora, to nekad može predstavljati i veliki izazov, naročito ukoliko ne znamo gde možemo kupiti odgovarajuću opremu za to, bilo da su u pitanju internet prodavnice ili one u koje možete otići. 

Sigurnost se uvek mora naći na prvom mestu kada je reč o radu sa profesionalnim alatima rukovanje istim prepustite iskusnim korisnicima. Pri završetku korišćenja alat uvek odložite bezbedno i van domašaja dece kako bi izbegli neželjene povrede i uživajte u svom radu. 

Back to Top