Putovanje do Beča – Svojim autom ili kombi prevozom?

Putovanje do Beča – Svojim autom ili kombi prevozom?

Ukoliko planirate put u Beč, prvo od čega treba da pođete je način putovanja. Nudi se mnogo opcija kao mogućnost da stignete u Beč: možete da birate da li ćete autobusom, avionom ili kombi prevozom.

Avion je možda najbrža i često vrlo povoljna varijanta, ali zato uskraćuje priliku da usput uživate u predelima kroz koje prolazite. Uz prevoz autobosom svakako nećete to da propustite, ali će na drugoj strani izostati udobnost. Ako razmišljate o tome da do Beča putujete sopstvenim autom, onda morate da imate na umu sve mere predastrožnosti koje treba da preduzmete pred takav put. Ako imate na umu kombi prevoz, Beč je svakako destinacija do koje se najčešće organizuju kombi ture.

Kombi prevoz Beč–  najčešća  kombi tura

Razdaljina od Beograda do Beča je taman tolika da u kontinuitetu provedete i do šest sati vožnje, ukoliko idete svojim kolima ili kombi prevozom, ako idete autobusom, može da traje i osam sati. Kombi prevoz do Beča je sve atraktivniji način putovanja, zato što putovanje sopstvenim autom jeste udobnije, ali iziskuje i dodatne troškove. Znači, ne možete samo da računate na troškove za gorivo, pre ovakvog puta morate da pripremite auto, možda odradite servis ili čak zamenite auto gume.  Ako se odlučite za kombi prevoz do Beča onda za Vas drugi brinu o ispravnosti vozila i bezbednosti.

Ukoliko razmišljate o  varijanti „kombi prevoz Beč“ , treba da znate na koje sve usluge možete računati od strane kombi prevoznika. Vrlo lako ćete naći prevoznika, treba samo da na web pretraživaču ukucate „kombi prevoz Beč“ i izlistaće se web prezentacije prevoznika, a tu su sve potrebne informacije o polascima i načinu organizovanja putovanja.

Jedna od reprezentnih usluga koje prevoznici ističu je što kombi dolazi po Vas na kućnu adresu i vozi Vas do željenog odredišta u Beču, bez obzira da li je reč o hotelu, privatnoj adresi ili nekoj kulturnoj instituciji, stići ćete pravo na svoje odredište. Na taj način, osim efikasnog prevoza, štedite za sve dodatne troškove gradskog prevoza ili taksi usluge, koji bi Vas sigurno pratili od aerodroma ili autobuske stanice do odredišta.

Što se udobnosti tiče, putnici koji često koriste opciju „kombi prevoz Beč“ tvrde na osnovu iskustva da  udobnost u kombiju ne manjka, da je unutrašnjost kombija komforna, a dodatna prateća oprema čini da se osećate veoma prijatno i opušteno, pa se putovanje od šest sati i ne oseti, uz to u dogovoru sa vozačem možete i da menjate trasu ili pravite pauze tamo gde Vama odgovara. 

Putovanje sopstvenim kolima do Beča traži odgovarajuće auto gume i pripreme

Najkomfornije je do Beča putovati sopstvenim automobilom, u tom slučaju svaka sitnica tokom putovanja zavisi od Vas, moći ćete da birate put i države kroz koje ćete prolaziti do Beča. Možda želite da izbegnete neke prelaze na granicama ili da prođete kroz određene predele, uz kanjone reka, preko planina, ali i dolinom ravnica, da vidite Hrvatsku i Sloveniju ili da putujete preko Mađarske.

Koji god izbor bio Vaš, pre puta morate da pripremite auto, proverite ga i utvrdite da li je spreman za put do Beča, posebno treba da proverite auto gume, pošto je na njima najveći teret. Auto gume su obuća Vašeg ljubimca, ako su izlizane neće moći da izdrže do Beča. Ako ih ne zamenite rizikujete da se neka usput pocepa i da se Vaše putovanje do Beča pretvori u neplaniranu avanturu, a uz to je neophodno da znate da zamenite gumu ili da molite nekog od prolaznika da Vam pomogne.

Zašto onda da rizikujete, najbolje je da na put pođete potpuno spremni, da mislite na auto gume, ali i sve druge sitnice, za takav put ništa nije sitnica.

Back to Top