Savršen način za organizaciju proslave u Beogradu

Savršen način za organizaciju proslave u Beogradu

Različiti događaji su oduvek bili povod za slavlje i lepo je kada se takvi trenuci podele sa dragim ljudima. Bez obzira šta je povod za slavlje ono svakako može biti spontano, ali je isto tako lepo kada se neka proslava organizuje neko vreme, sa željom da sve bude savršeno i da svima ostane u prelepom sećanju. Proslava rođendana, diplome, kupovina stana, novi posao ili položen vozački ispit, sve ovo mogu biti lepi povodi za slavlje, i za okupljanje najdražih i najbližih ljudi. 

Postoje one osobe koje uživaju u čitavoj organizaciji nekih događaja, ali i oni koji ne vole čitav proces organizovanja već bi da to za njih neko odradi. Naravno, ko ima vremena može da se bavi čitavom tematikom proslave, kao i da osmisli sve do detalja. Ali ako spadate u ovu drugu kategoriju, koja ne voli proces organizovanja, uvek možete unajmiti profesionalce koji će to odraditi umesto vas. Od vas se traži da iznesete svoje ideje i viđenje čitavog događaja, ako imate određene želje kako ste sve zamislili da izgleda, a drugi će sve odraditi umesto vas. Na vama je da samo zablistate na svojoj proslavi, kao i da se odlično provedete.

Event centar – spoj praktičnosti i glamura

Ako želite da vaša proslava bude događaj za pamćenje, kao i da postavite neke nove standarde kada su slavlja u pitanju, onda izaberite najbolji event centar na ovim prostorima. Infinity event centar je mesto u Beogradu, koje konstantno postavlja standarde kada su u pitanju razne vrste proslava. Autentičan enterijer i veliki broj mesta su garancija da će svi gosti maksimalno uživati u celokupnom događaju. Event centar ispunjava sve svetske standarde kada su rasveta i ozvučenje u pitanju, što čini ovaj prostor idealnim. Prestižna lokacija, u samom centru grada, kao i dostupnost parking mesta, predstavljaju prednost prilikom izbora mesta proslave.

Prostor se veoma brzo transformiše i prilagođava vašim željama, tako da sve što zamislite dolazi u obzir. Savršena, prostrana terasa nudi mogućnost organizovanja prosave na otvorenom, ukoliko to vremenski uslovi dozvoljavaju. Neka vaše zvanice uživaju u nestvarnom zalasku sunca, i prelepom pogledu na Savu, koji gosti mogu videti sa prostrane terase. Zaposleni će se maksimalno potruditi da sve protekne u najboljem mogućem redu, a vi ćete biti prezadovoljni i prostorom i uslugom.

Tematska zabava je uvek odlična opcija

Bez obzira koja je vrsta proslave u pitanju, tematske zabave su uvek dobrodošle. Rođendani, jubileji, korporativne proslave, pa i proslave godišnjice braka, sve može imati određenu temu. Kada postoji tema onda se čitava organizacija drugačije odvija, jer postoje određene olakšavajuće okolnosti. Planiranje i spisak potrebnih stvari treba prilagoditi tematici, kao i male detalje koji će proslavu učiniti jedinstvenom. 

Dekoracija će takođe biti u skladu sa temom, kao i detalji poput salveta, poruka dobrodošlice, ili pozivnica za događaj ukoliko ste planirali da ih šaljete. Hrana će takođe biti prilagođena temi, kao i kraljica proslave, torta, koja će pored vas biti zvezda događaja. Svaka zvanica može dobiti mali poklon pažnje, koji će takođe biti u skladu sa temom, a kao znak zahvalnosti što je prisustvovala vašem slavlju.

Slani i slatki kutak

Svako ko se ikada susretao sa organizovanjem proslava i različitih događaja, zna koliko je bitno da sve komponente budu usklađene i savršene u svakom smislu. Nijedna proslava se ne može zamisliti bez hrane i raznovrsnog pića. Opcija je mnogo, švedski sto ili svečani ručak, odnosno večera. Ukoliko planirate posluženje sa nekoliko jela, lepo je da svaki gost na samom početku proslave ima uvid u predviđeni meni. To možete izvesti tako što ćete napraviti kartice na kojima je ispisan meni, i to po onom redosledu kojim će hrana biti poslužena. Ovaj detalj je tako elegantan i svakako daje dozu sofisticiranosti čitavom događaju.

Naravno, poželjno je da ukoliko je neko od zvanica na posebnom režimu ishrane, ili imaju alergiju na određenu hranu, bude ispoštovan i dobije meni koji će mu odgovarati. Na kraju krajeva, želite da svi budu zadovolji i da se odlično provedu tog dana. Ukoliko planirate posluženje na bazi švedskog stola, potrudite se da izbor jela bude raznovrstan i da zadovolji i najveće gurmane.

Podignite zabavu na najviši nivo uz dobru muziku

Proslava nije proslava ako na njoj nema dobre muzike. Iznajmite ozvučenje, ako ste rešili da sami osmislite muzički repertoar. Dobar izbor može biti i angažovanje DJ – a, koji će atmosferu dovesti do usijanja. Ukoliko su neke formalnije proslave u pitanju, angažujte dobar bend koji ima bogat muzički repertoar i pokriva nekoliko muzičkih žanrova. Kada prođe formalniji deo večeri, na red dolazi red uživanja i potpunog opuštanja uz igru i pesmu. Za početak proslave izaberite neke nežnije note, dok kako vreme bude odmicalo, neka se nastavi u nekom dinamičnijem ritmu, koji će sve goste izmamiti na podijum za igru. Ukoliko već imate iskustva sa nekim bendom, koji je poznat po pravljenju odlične atmosfere, angažujte ih na vreme.

Dress code ili slobodan stil

Ukoliko želite, svojim zvanicama možete staviti do znanja da se od njih očekuju određena pravila u oblačenju za vašu proslavu. Ovaj trend je poslednjih godina sve više zastupljen u raznim vrstama proslava, a u nekim situacijama je i više nego poželjan. Ukoliko je u pitanju venčanje, ili neka korporativna zabava podrazumeva se malo svečaniji stil oblačenja. Čak se zvanicama može sugerisati i koja boja ili boje su poželjne prilikom biranja odela i toalete za proslavu. Elegantna haljina za dame ili svečano odelo za jači pol, sigurno su uvek odlično rešenje ako je u pitanju formalnija proslava. Ali ukoliko je planirana opuštenija zabava, sportska elegancija će sigurno biti pun pogodak.

Vatromet kao spektakl

U večernjim satima, kada atmosfera počinje da se zahuktava i kada počinje pravi provod, častite sebe i svoje goste spektaklom u vidu vatrometa. Varnice u raznim bojama neka zaparaju nebo, a vi angažujte profesionalce koji imaju iskustva sa pirotehničkim sredstvima, kako bi sve proteklo savršeno, ali pre svega bezbedno za sve. Pozovite sve goste da izađu napolje, i priredite im prizor za pamćenje. Vatromet možda traje svega nekoliko minuta, ali i to je dovoljno da vaša proslava bude atraktivna i nešto o čemu će se dugo pričati.

Back to Top