Tražite stan za izdavanje u Beogradu? Evo zašto bi trebalo da razmislite o Mirijevu

Tražite stan za izdavanje u Beogradu? Evo zašto bi trebalo da razmislite o Mirijevu

Beograd nudi brojne mogućnosti za svakoga ko živi u njemu, pa tako i kada je u pitanju odluka gde u njemu živeti, koji kraj je pogodan za određene osobe i slično.

Od početka do kraja, za sve postoji savršen kraj, za one koji vole da budu daleko od grada, okruženi potpunom prirodom, onda su tu obodi samog Beograda, koji su ujedno dobri jer su uglavnom blizu auto-puta, za one koji vole gradsku vrevu, gužvu, galamu, dešavanja 24/7, tu je sam centar grada, njegova okolina, dok preostala naselja nude mnogo toga, bitno je samo da znate šta vam je potrebno, te koji su vam prioriteti kada tražite da iznajmite stan. 

Po pitanju izdavanja stanova Mirijevo prikazuje kao jedan od delova grada koji postaju sve popularniji među različitim grupacijama ljudi, što je i logično s obzirom na to da se ovaj kraj grada iz dana u dan sve više izgrađuje. Međutim, nekada skoro seosko naselje, sada postaje vrlo urbano, a ovo su neki od razloga koji su do toga doveli.

Odlična povezanost

Jedna od važnih prednosti Mirijeva jeste u tome što je ovo kraj grada koji je vrlo dobro povezan sa ostalim krajevima Beograda kada su u pitanju linije javnog gradskog saobraćaja, a to je nešto što jedno naselje čini popularnijim od drugih.

Zbog toga je izdavanje stanova u Mirijevu poželjno kako kod porodica sa decom, posebno kada su školarci u pitanju, tako i kada se radi o studentima, kojima je potrebno da imaju dobro povezanost sa delovima grada gde se nalaze fakulteti, sa centrom grada i slično.

Pristupačne cene

Ono što je jako važno jeste da se po putanju izdavanja stanova Mirijevo prikazuje kao jedno od pristupačnijih naselja za život u njemu zbog visine kirija koje su aktuelne za stanove. Kao i svuda, stanovi manjih kvadratura su uvek u prvom redu, ali su i njihove cene za do 50 evra niže u odnosu na veći deo grada, dok se veći stanovi mogu naći po jako pristojnim cenama koje su posebno privlačne porodicama (aktuelne cene izdavanja možete pogledati na sajtu nekretnine.rs).

Uz sve to, većina stanova je u novogradnji, jer je Mirijevo počelo da se izgrađuje u poslednjih nekoliko godina, pa se činjenica da se živi u novom stanu po nekoj nižoj ceni nikako ne zaboravlja niti uklanja tako lako. 

Okruženost prirodom

Iako je veliki deo naselja izgrađen i u kompleksima zgrada ono šta Mrijevo nije izgubilo jeste okruženost zelenilom, šumama i parkovima, jer je to u velikoj meri zadržano, što čini ovo naselje još privlačnijim za život u njemu.

Pre svega, ovo je razlog što se sve veći broj porodica, posebno onih sa manjom decom, doseljava u Mirijevo, jer postoji opcija bezbedne i mirne igre dece, uživanje u šetnjama, organizovanje izleta u blizini stana.

Ne može se zaobići ni činjenica da su leta u srpskoj prestonici veoma topla i često nepodnošljiva, a okruženost prirodom čini da vazduh bude svežiji, temperatura niža, a noći prijatnije, pa je to još jedan u nizu od uzroka koji čine da izdavanje stanova u Mirijevu bude u konstantnom porastu, tj. da se konstantno traži još koji stan više.

Back to Top