Zabavni park Starland – atrakcija za sve generacije

Zabavni park Starland – atrakcija za sve generacije

Krajem prošle godine Beograd je postao bogatiji za mesto koje najmlađe ostavlja bez daha, ali koje nudi i pregršt sadržaja za tinejdžere, pa i odrasle. U pitanju je čuveni Starland – najveći zatvoreni park u Srbiji, koji predstavlja mnogo više od obične igraonice. Treba pomenuti da je ovo ujedno i jedan od najvećih i najmodernijih zabavnih parkova u regionu.

Uz mesto kao što je Starland sajam u Beogradu, koji je i inače poznat po atraktivnom sadržaju, postao je još zanimljiviji svojim posetiocima. Šta možete očekivati u čudesnom svetu mašte i igara, i ko je zaslužan za ovu priču?

Starland – zabava vredna 3 miliona evra

Kada se pomene park Starland građane najviše interesuje do kada ga mogu posetiti. Ovaj park se često povezuje sa čuvenim Novogodišnjim vašarom koji se u Beogradu obično zadržava 2 ili 3 nedelje tokom decembra i perioda praznika, međutim reč je o potpuno drugačijem konceptu.

Starland nije “putujući” ili sezonski park, već delo kineskog investitora koji je hale 7,8 i 9 Beogradskog sajma zakupio na period od 5 godina. Kada je u pitanju radno vreme parka Starland, on je otvoren svakog dana tokom cele godine, od 10 do 22 časa, pa o terminu posete ne morate da brinete.

O kakvom projektu je reč govori i činjenica da je u njega uloženo čak 3 miliona evra! Investitori nisu štedeli na parku koji se prostire na 5200 kvadrata, a podjednaku pažnju posvetili su i bezbednosti svojih posetilaca. Starland poseduje Zvanični sertifikat o bezbedosti, pa se u zabavnu možete upustiti bez ijedne brige.

aparati u zabavnom parku

Šta Starland nudi svojim posetiocima?

Kompanija Imex City iza koje stoji pomenuti investitor je veliku količinu novca uložila kako bi obezbedila adekvatan prostor, opremu najvišeg kvaliteta i bogat sadržaj namenjen svim generacijama.

Uz Starland sajam i Beograd dobili su mesto na kome će se sjajno zabaviti deca, tinejdžeri, mladi ljudi i odrasli, i koje pretenduje da postane omiljeno mesto za porodični vikend. Ovo su obezbedile zanimljive igre i virtuelne mašine, rasprostranjeni na 3 hale od kojih je svaka namenjena određenom sadržaju.

Sadržaj za najmlađe – vozić, trambolina i plaža u hali 9

Uz mesto kao što je Starland Beograd nudi potpuno drugačiju opciju zabave za najmlađe, ali i proslave rođendana. U hali 9 nalazi se zadržaj namenjen animaciji mališana, koji podrazumeva čak 4 igraonice za decu uzrasta od 1 do 12 godina.

Posebno atraktivna je igraonica Plaža, koja predstavlja prostor sa pravim, prečišćenim peskom. Artificijelna plaža nudi gotovo sve što i prava – tu su lopte, kantice i lopatice za pesak, pa i mini diskoteka namenjena žurkama na plaži.

Aktivniju decu će sigurno oduševiti igraonica Trambolina, koja kao što joj i naziv kaže nudi veliki broj trambolina, ali i puške za ispaljivanje loptica i džambo kocke uz koje deca mogu praviti različite figure. Budite sigurni da će ova igraonica izmoriti decu i da će odmah po dolasku kući biti spremna za spavanje.

Igraonica za decu koja nosi naziv Vozić, osim voza na na šinama deci nudi i zanimljive lavirinte, vrteške, spektakularne tobogane i veliki broj loptica. Igraonica za decu Gradić namenjena je najmanjim posetiocima, gde oni kroz igru mogu da voze auto, kuvaju ručak, pa čak i grade kuću, baš kao što to rade odrasli!

Rođendani za decu uz najzabavniji sadržaj

Ovaj zabavni park može biti i idealna lokacija za proslavu dečijih rođendana. Ovde se mogu organizovati proslave za najmlađu decu u okviru pomenuth igraonica, ali i nešto starije koje zanimaju i aparati za igre. Sve informacije o detaljima rođendaonic možete pronaći na zvaničnom sajtu Starlanda.

rolling car

Namoderniji aparati za igru u halama 7 i 8

Zabavni park Starland nije namenjen samo najmlađima! Ovde će se odlično provesti i mlađi i stariji tinejdžeri, ali i odrasli, kojima su namenjene hale 7 i 8. Možete uživati u više od 300 aparata za igru, uređajima i instalacijama koji do sada nisu postojali u Beogradu!

Ljubtelji video igara će ovde moći da igraju 3D Counter Strike, Lol, Dotu i brojne druge igre, a podjednaku pažnju posetilaca privlače i moderni aparati za pikado, stoni hokej i fudbal, bilijar, improvizovano kuglanje, ragbi i košarka, bokserska kruška, kao i pucanje.

Za ludu zabavu treba da se pripreme svi koji sednu u Rolling car, a kao najveću atrakciju za starije izdvajamo VR zonu. Uz Starland sajam je dobio najmoderniju VR zonu u Srbiji. Ovde možete isprobati VR Car sa opcijama kao što su rollercoaster ili vožnja kroz horor film, a ukoliko ste odlučite za VR Mission možete iskusiti vrtuelno skijanje ili kako to izgleda kada sednete u city swing. Garantovano dobra zabava!

Cene u Starlandu – žetoni, kartice i kuponi

Korišćenje sadržaja u Starlandu moguće je uz žetone i kartice koje kupujete na info putu. Žetone možete podići i na žetomatima koji su raspoređeni po parku.

Žetoni u Starlandu se koriste za sve aparate u hali 7, hvatače u hali 8, i dečije aparate u hali 9. Vrednost jednog žetona je 50 dinara, i za korišćenje većine aprata iz ovih hala potreban je jedan ili dva žetona. Žetoni se ne koriste za igraonice, sudarače, karusel i VR zonu.

Uz Starland kartice možete koristiti sav sadržaj u zabavnom parku. Uplatom željenog iznosa (minimalni iznos je 500 dinara) dobićete personalizovanu karticu, koju čuvate i za sledeću posetu parku jer se može dopuniti. Kada su u pitanju ostale cene, za VR Car i jednu vožnju treba izdvojiti 300 dinara, VR Mission možete isprobati po ceni od 200 dinara, dok cena vožnje u Rolling Caru iznosi 300 dinara.

Kada su u pitanju igraonice za decu, naplaćuje se vreme provedeno u njima, pa pola sata košta 300 dinara, za 60 minuta ćete izdvojiti 500, a za 90 minuta 800 dinara. Moguća je i kupovina dnevne kartice čija je cena 1200 dinara, i uz koju deca mogu koristiti sve četiri igraonice tokom celog dana.

kafic u starlandu

Zabavni park Starland poseduje i dva kafića u kojima se roditelji mogu odmoriti i popiti piće ili nešto pojesti, dok se deca ludo zabavljaju. Određeni aparati za igru kao nagrade nude kupone, koje potom možete zameniti u gift shopu u sklopu parka.

Čak i ako u Starland dolazite sa namerom da deci pružite novo iskustvo, ne oklevajte da i sami isprobate neki od sadržaja i zabavite se. Ovaj park predstavlja idealnu opciju za porodični izazak, nešto drugačije veče u društvu, ali i turiste koji nakon celodnevnog obilaska Beograda žele da se zabave na originalan način!

Back to Top