Zašto je Magaza Belgrade tako popularan restoran u Beogradu

Zašto je Magaza Belgrade tako popularan restoran u Beogradu

Pronalaženje modernog restorana na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu može biti izazov čak i za stanovnike glavnog grada a ne samo za one koji požele da tokom svojeg boravka u našem glavnom gradu pojedu nešto savršeno ukusno a primereno i ovdašnjim i njihovim navikama u ishrani.

Nakon uzimanja mnogih bitnih faktora u obzir, a najviše razmišljajući o tome gde su se Beograđani i njihov gosti najbolje provodili – doneta je odluka da vam u narednim redovima predstavimo Magazu – restoran koji predstavlja pravi “market” na kojem je uvek prisutna dobra atmosfera, ali i odlična hrana.

Ne znate po čemu se Magaza izdvaja? Mi ćemo vam reći!

Najbolje iz Beton hale – svetski ambijent sa pogledom na reke

Kao još jedan restoran u Beton hali – Magaza Belgrade se morala izdvojiti po naročitom pristupu gastronomskom doživljaju na jednoj od najlepših lokacija u gradu. Da je uspela u tome govore i hiljade zadovoljnih posetilaca koji su baš ovaj restoran birali da zadovolje svoje potrebe za finim ambijentom i punim stomacima.

Ambijent restorana Magaza jedinstvena je fuzija rustičnog šmeka i industrijskog osećaja za dizajn enterijera koji uz samu lokaciju na kojoj se restorn nalazi i uparenim sa stilskim elementima nameštaja – stvara radosno mesto, kreativno i ekspresivno.

Upoznajte se sa prednostima jela iz celog sveta

Dugogodišnje iskustvo u pripremanju hrane i armije zadovoljnih gurmana omogućile su restoranu Magaza da nastavi da svoje goste iznenađuje najboljim zalogajima tradicionalne, balkanske kuhinje i odabirom poznatih, internacionalnih jela i pića – sa najvećom pivskom kartom u regionu!

U potrazi ste za savršenim tatar biftekom? Magaza je mesto koje ne smete propustiti! Uživate u domaćoj hrani, ali želite da isprobate i nešto novo – u Magazi se ukusi kombinuju tako da na najbolji način ugode vašim nepcima.

No, to nije sve što Magaza ima da ponudi. Modernizacija lokala i prihvatanje širokog spektra različitih svetskih ukusa, svrstala je ovaj restoran i kao jedan od omiljenih izbora za korporativne i privatne proslave.

Mislite da je dobra klopa i prelep pogled sve?

Tek smo se zahuktali!

Odlična atmosfera koja stvara oazu pozitivne energije

Magaza je, kao što smo rekli, postala sinonim Beograda koji na moderan način objašnjava zašto je baš ovaj restoran u gradu jedan od prvih izbora kada neko poželi dobar espresso ili još bolji ručak. 

Nije ni čudo što se ovde često prave poslovni sastanci, rođendani i kako zbog obilja pozitivne energije i pogleda na reke – goste neprestano privlači jedinstveni koncept restorana. 

Pored prelepog pogleda na reku u jednom od najelitnijih delova Beograda, u Magazi, kao šlag na tortu, gostuju brojni prestonički di džejevi i muzičari, na uživo svirkama što ne bi trebalo da čudi jer je Beton Hala poznata kao mesto najboljeg noćnog provoda i sidrište najpoznatijih splavova.

Hajde da sagledamo realnu sliku Magaze – šta kažu gosti?

Najbolji način da se upoznate sa realnim očekivanjima u restoranu jesu utisci gostiju – a njih je bujica. Od oduševljenosti hranom i ljubaznim preporukama kuvara, uslužnosti osoblja do modernog ambijenta koji upotpunjuje izlazak na mesto koje su gosti neretko opisivali kao pravo malo otkrovenje!

U Magazi brinu i o vašem zdravlju ali i životnoj filozofiji!

Magaza je jedan od retkih restorana koji pored ugođaja koje smo pobrojali – brine o zdravlju i načinu života svojih gurmana. Zato, na raznolikom ali veoma kompaktnom jelovniku ćete, na zadovoljstvo mnogih, moći da uživate i u vegeterijanskim, veganskim i gluten free opcijama.

Sve u svemu, ima mnogo razloga da prošetate Beton halom, i u Magazi se upoznate sa najlepšom stranom Beograda – sa prijatnim ljudima koji jednako kao i vi cene dobar zalogaj i opuštenu atmosferu.

Spustite se na reku, po dnevnu dozu hedonizma u restoranu Magaza – tik uz obalu reke Save, na adresi Karađorđeva 2-4; sigurni smo da nećete ostati imuni na sve što nude!

Back to Top